Jeklene lonece s stekleno pokrovno Pour&Cook odlikuje neuničljivo jeklo 18/10 s 3-slojnim dnom ki omogoča hitro in enakomerno segrevanje ter krajši čas kuhanja. Tehnologija ThermoFlow poskrbi za odlično razporeditev toplote po celotni površini posode in s tem za enakomerno kuhanje. Za preprostejše kuhanje imajo lonci v notranjosti merilno skalo prilagojen pokrov in navzven obrnjen rob posode. Primeren je za vsa kuhališča tudi indukcijo enostaven za pomivanje tudi v pomivalnem stroju.
Najbolj vsestranski lonci, ki ne smejo manjkati v nobeni kuhinji.
Nepogrešljivi lonci omogočajo lažjo in hitrejšo pripravo raznovrstne hrane, ki bo navdušila tako kuharske začetnike, kot izkušene kuharje. Zaradi njihove vsestranske uporabe boste lahko pripravljali okusne enolončnice, juhe, rižote in ostale kuhane obroke po vašem okusu - vse v eni posodi!
3-slojno dno za trpežnost in tehnologija ThermoFlow za odlično razporeditev toplote.
Vrhunska posoda iz visokokakovostnega nerjavečega jekla 18/10 s 3-slojnim impact dnom za hitro segrevanje in enakomerno kuho. Debela plast prvovrstnega nerjavečega jekla nemške kakovosti, sredica aluminija za dobro prevodnost toplote ter zunanje nerjaveče jeklo zagotavljajo trpežnost, odpornost in učinkovito kuhanje. ThermoFlow tehnologija poskrbi za enakomerno porazdelitev toplote po celotni površini posode, jekleno ogrodje posode se tako primerno segreje in omogoča hitro in izjemno učinkovito kuhanje, brez bojazni, da bi se hrana prismodila.
Primeren za uporabo na vseh vrstah kuhalnih površin, tudi indukciji.
Zaradi izjemnih prevodnih lastnosti materialov posode ni treba pregrevati za maksimalno učinkovitost in hitro kuhanje. Na indukcijskih štedilnikih priporočamo uporabo na dveh tretjinah moči kuhališča. Lonec uporabljajte na indukcijski plošči, ki po velikosti ustreza premeru dna lonca.
Značilnosti:
Pred prvo uporabo posodo temeljito operite v vroči vodi in jo osušite. Najvišjo stopnjo kuhanja uporabite le za pogrevanje pravočasno zmanjšajte temperaturo ter jedi skuhajte na srednji stopnji. Posebej pri kuhanju z malo vode uporabljajte nizko stopnjo kuhanja. 3-slojna konstrukcija pomeni da vam ni treba kuhati pri visokih temperaturah. Za kuhanje večine jedi vključno s cvrtjem in pečenjem zadostuje srednja do nizka temperatura. Posode nikoli ne pogrevajte prazne; bodite pozorni da tekočina med kuhanjem nikoli popolnoma ne izpari. Ostanke hrane namočite in jih previdno odstranite z gobico. Posode ne drgnite z ostrimi in s kovinskimi predmeti (npr. žičnata gobica).
Lastnosti: