Vse kategorije
Bio seme rukole za kaljenje Sonnentor za pripravo domačih kalčkov. Pekoč okus rukole se še posebej ujema z mesom ali zelenjavo in daje solatam ali juham poseben okus.
Uporaba:
namakanje: 15 minut; kaljenje: 4-6 dni, pri temperaturi 18-20°C, spiramo 2x dnevno, v kalilniku s sitom za krešo.
Uporabno najmanj do: označeno na hrbtni strani embalaže.
Hraniti zaščiteno pred toploto in na suhem.
Proizvodnjo kontrolira: AT-BIO-301. Kmetijstvo Avstrije.
Proizvajalec: SONNENTOR GmbH, 3910 Sprögnitz 10, Avstrija.
Lastnosti:Bio seme rukole za kaljenje Sonnentor za pripravo domačih kalčkov. Pekoč okus rukole se še posebej ujema z mesom ali zelenjavo in daje solatam ali juham poseben okus.
Uporaba:
namakanje: 15 minut; kaljenje: 4-6 dni, pri temperaturi 18-20°C, spiramo 2x dnevno, v kalilniku s sitom za krešo.
Uporabno najmanj do: označeno na hrbtni strani embalaže.
Hraniti zaščiteno pred toploto in na suhem.
Proizvodnjo kontrolira: AT-BIO-301. Kmetijstvo Avstrije.
Proizvajalec: SONNENTOR GmbH, 3910 Sprögnitz 10, Avstrija.
Lastnosti: