BAUCKHOF BIO moka za peko kruha brez glutena Bauckhof 500 g

Šifra izdelka:

4031970

Ni ocene kupcev
4,98
BAUCKHOF BIO moka za peko kruha brez glutena Bauckhof 500 g
BAUCKHOF BIO moka za peko kruha brez glutena Bauckhof 500 g
Brezglutenska moka Bauck Hof za peko kruha.

Sestavine: polnozrnata riževa moka*41%, koruzni škrob*, semena*12% (sončnična semena*, lanena semena*, sezam*), koruzna moka*, kislo testo v prahu* (kvinojina moka*, riževa moka*) gostilo: guar gumi* , kamena sol, pecilni prašek (sredstvo za vzhajanje: natrijev hidrogenkarbonat, sredstvo za kisanje: monokalijev tartrat, koruzni škrob*), otrobi indijskega trpotca*.*Iz kontrolirane ekološke pridelave. Lahko vsebuje sledi soje, lupinastega sadja, oreščkov, gorčice in volčjega boba.

Bio moka za peko kruha je brez glutena in kvasa.

 

Hitri kruh v 60 minutah:

Dodajte samo še 500 ml vode.
Zadostuje za cca 850 g kruha.

 

Tako preprosto:
1. Ogrejte pečico na 200˚C.
2. Mešanici za hitri kruh dodajte 500 ml hladne vode in mešajte 2 minuti.
3. Ne sme vzhajati.
4. Testo takoj položite v namaščen pekač.
5. Po vrhu premažite z vodo.
6. V pečico postavite ognjevarno posodo z malo vrele vode.
7. Kruh pecite 5 min, nakar ga zarežite po dolgem.
8. Pecite še 53 minut na spodnji rešetki.
9. Takoj obrnite iz pekača in pustite, da se ohladi, preden ga narežete.

 

Vegansko.

 

Brez glutena.

 

Hranilna vrednost na 100g izdelka: energijska vrednost: 1526kJ/362kcal; maščobe: 6,6g; od tega nasičene maščobne kisline: 0,9g; ogljikovi hidrati: 64g; od tega sladkor: 0,7g; vlaknine: 5,9g; beljakovine: 7,6g; sol: 2,4g.

 

Priprava: pečico vklopite na 225°C in zgornje/spodnje vodilo (plinska 4). Mešanico za peko kruha in 500ml mlačne vode na hitro premešajte. Ne pustite vzhajati. V namaščeno posodo (25x10cm) takoj dajte testo, z vodo na vrhu poravnajte in premažite z oljem, nato naredite z namaščenim nožem še zarezo po sredini. Testo pecite 50-60 minut v predogreti pečici pri 225°C. Preden kruh postrežete, ga vzamite iz posode za peko in ga pustite, da se ohladi (najbolje na rešetu).

 

Uporabno najmanj do: glej zadnjo stran embalaže.

 

Hranite na suhem in hladnem.

 

Proizvajalec: Bauck GmbH & Co.KG, Duhenweitz 4, 29571 Rosche, Nemčija.

 

Proizvodnjo kontrolira: DE-ÖKO-007. Kmetijstvo EU/izven EU.

 

 

Lastnosti:
  • Brez glutena - društvo za celiakijo
  • Ekološko
  • Vegansko
Šifra artikla
4031970
Znamka
Bauckhof
Šifra modela
4015637823126
Kategorija
Kruh in namazi
Brezglutenska moka Bauck Hof za peko kruha.

Sestavine: polnozrnata riževa moka*41%, koruzni škrob*, semena*12% (sončnična semena*, lanena semena*, sezam*), koruzna moka*, kislo testo v prahu* (kvinojina moka*, riževa moka*) gostilo: guar gumi* , kamena sol, pecilni prašek (sredstvo za vzhajanje: natrijev hidrogenkarbonat, sredstvo za kisanje: monokalijev tartrat, koruzni škrob*), otrobi indijskega trpotca*.*Iz kontrolirane ekološke pridelave. Lahko vsebuje sledi soje, lupinastega sadja, oreščkov, gorčice in volčjega boba.

Bio moka za peko kruha je brez glutena in kvasa.

 

Hitri kruh v 60 minutah:

Dodajte samo še 500 ml vode.
Zadostuje za cca 850 g kruha.

 

Tako preprosto:
1. Ogrejte pečico na 200˚C.
2. Mešanici za hitri kruh dodajte 500 ml hladne vode in mešajte 2 minuti.
3. Ne sme vzhajati.
4. Testo takoj položite v namaščen pekač.
5. Po vrhu premažite z vodo.
6. V pečico postavite ognjevarno posodo z malo vrele vode.
7. Kruh pecite 5 min, nakar ga zarežite po dolgem.
8. Pecite še 53 minut na spodnji rešetki.
9. Takoj obrnite iz pekača in pustite, da se ohladi, preden ga narežete.

 

Vegansko.

 

Brez glutena.

 

Hranilna vrednost na 100g izdelka: energijska vrednost: 1526kJ/362kcal; maščobe: 6,6g; od tega nasičene maščobne kisline: 0,9g; ogljikovi hidrati: 64g; od tega sladkor: 0,7g; vlaknine: 5,9g; beljakovine: 7,6g; sol: 2,4g.

 

Priprava: pečico vklopite na 225°C in zgornje/spodnje vodilo (plinska 4). Mešanico za peko kruha in 500ml mlačne vode na hitro premešajte. Ne pustite vzhajati. V namaščeno posodo (25x10cm) takoj dajte testo, z vodo na vrhu poravnajte in premažite z oljem, nato naredite z namaščenim nožem še zarezo po sredini. Testo pecite 50-60 minut v predogreti pečici pri 225°C. Preden kruh postrežete, ga vzamite iz posode za peko in ga pustite, da se ohladi (najbolje na rešetu).

 

Uporabno najmanj do: glej zadnjo stran embalaže.

 

Hranite na suhem in hladnem.

 

Proizvajalec: Bauck GmbH & Co.KG, Duhenweitz 4, 29571 Rosche, Nemčija.

 

Proizvodnjo kontrolira: DE-ÖKO-007. Kmetijstvo EU/izven EU.

 

 

Lastnosti:
  • Brez glutena - društvo za celiakijo
  • Ekološko
  • Vegansko
Šifra artikla
4031970
Znamka
Bauckhof
Šifra modela
4015637823126
Kategorija
Kruh in namazi