Vse kategorije
Hitri kruh v 60 minutah:
Dodajte samo še 500 ml vode.
Zadostuje za cca 850 g kruha.
Tako preprosto:
1. Ogrejte pečico na 200˚C.
2. Mešanici za hitri kruh dodajte 500 ml hladne vode in mešajte 2 minuti.
3. Ne sme vzhajati.
4. Testo takoj položite v namaščen pekač.
5. Po vrhu premažite z vodo.
6. V pečico postavite ognjevarno posodo z malo vrele vode.
7. Kruh pecite 5 min, nakar ga zarežite po dolgem.
8. Pecite še 53 minut na spodnji rešetki.
9. Takoj obrnite iz pekača in pustite, da se ohladi, preden ga narežete.
Vegansko.
Brez glutena.
Hranilna vrednost na 100g izdelka: energijska vrednost: 1526kJ/362kcal; maščobe: 6,6g; od tega nasičene maščobne kisline: 0,9g; ogljikovi hidrati: 64g; od tega sladkor: 0,7g; vlaknine: 5,9g; beljakovine: 7,6g; sol: 2,4g.
Priprava: pečico vklopite na 225°C in zgornje/spodnje vodilo (plinska 4). Mešanico za peko kruha in 500ml mlačne vode na hitro premešajte. Ne pustite vzhajati. V namaščeno posodo (25x10cm) takoj dajte testo, z vodo na vrhu poravnajte in premažite z oljem, nato naredite z namaščenim nožem še zarezo po sredini. Testo pecite 50-60 minut v predogreti pečici pri 225°C. Preden kruh postrežete, ga vzamite iz posode za peko in ga pustite, da se ohladi (najbolje na rešetu).
Uporabno najmanj do: glej zadnjo stran embalaže.
Hranite na suhem in hladnem.
Proizvajalec: Bauck GmbH & Co.KG, Duhenweitz 4, 29571 Rosche, Nemčija.
Proizvodnjo kontrolira: DE-ÖKO-007. Kmetijstvo EU/izven EU.
Lastnosti:
Hitri kruh v 60 minutah:
Dodajte samo še 500 ml vode.
Zadostuje za cca 850 g kruha.
Tako preprosto:
1. Ogrejte pečico na 200˚C.
2. Mešanici za hitri kruh dodajte 500 ml hladne vode in mešajte 2 minuti.
3. Ne sme vzhajati.
4. Testo takoj položite v namaščen pekač.
5. Po vrhu premažite z vodo.
6. V pečico postavite ognjevarno posodo z malo vrele vode.
7. Kruh pecite 5 min, nakar ga zarežite po dolgem.
8. Pecite še 53 minut na spodnji rešetki.
9. Takoj obrnite iz pekača in pustite, da se ohladi, preden ga narežete.
Vegansko.
Brez glutena.
Hranilna vrednost na 100g izdelka: energijska vrednost: 1526kJ/362kcal; maščobe: 6,6g; od tega nasičene maščobne kisline: 0,9g; ogljikovi hidrati: 64g; od tega sladkor: 0,7g; vlaknine: 5,9g; beljakovine: 7,6g; sol: 2,4g.
Priprava: pečico vklopite na 225°C in zgornje/spodnje vodilo (plinska 4). Mešanico za peko kruha in 500ml mlačne vode na hitro premešajte. Ne pustite vzhajati. V namaščeno posodo (25x10cm) takoj dajte testo, z vodo na vrhu poravnajte in premažite z oljem, nato naredite z namaščenim nožem še zarezo po sredini. Testo pecite 50-60 minut v predogreti pečici pri 225°C. Preden kruh postrežete, ga vzamite iz posode za peko in ga pustite, da se ohladi (najbolje na rešetu).
Uporabno najmanj do: glej zadnjo stran embalaže.
Hranite na suhem in hladnem.
Proizvajalec: Bauck GmbH & Co.KG, Duhenweitz 4, 29571 Rosche, Nemčija.
Proizvodnjo kontrolira: DE-ÖKO-007. Kmetijstvo EU/izven EU.
Lastnosti: