Ste s tržnice prinesli sveže ribe, sočne jagode ali domač sir? Ste skuhali več porcij, vendar ne morete vsega pojesti naenkrat? Solis naprava za vakuumiranje Chamber Vac Pro vam pomaga pri hrambi sveže kupljene ali že odprte hrane.
Z vakuumiranjem bo vaša hrana ostala čista in varno zapakirana. Hrana bo uporabna do osemkrat dlje in ne bo izgubila arom ali spremenila teksture. Ostanki hrane in sveža hrana se lahko pozneje znova uporabijo za okusne jedi. Pri pospravljanju hrane v zamrzovalnik vakuumsko zapiranje zagotavlja zaščito pred ozeblinami v zamrzovalniku.
Ne glede na to, ali ste v vakuumiranju začetnik ali navdušen profesionalec – v naši ponudbi naprav Solis boste našli pravo napravo zase. Chamber Vac Pro je kompaktna profesionalna vakuumska komora, s katero lahko vakuumirate tudi tekočine, kot so juhe in omake.
Občutljivim izdelkom previsok pritisk ne bo poškodoval, saj lahko tlak prilagodite sami.
Pokrov z mehanizmom za zapiranje proti vlagi in varnostnim steklom debeline 10 mm.
Vakuumsko vrečko položite na pladenj, da mokre sestavine ne stečejo ven.
Za vrečke do 30 cm širine in 33 cm dolžine, nastavljiv vakuum in čas tesnjenja, funkcija dvojnega tesnjenja in mariniranja.
4 zelo močne sesalne črpalke (do –1,0 bara).
Vsebuje 30 vakuumskih vrečk (28 x 33 cm).
Chamber Vac Pro se prilagodi vsaki vrsti hrane.
Vakuumsko zaprta hrana je učinkovito zaščitena pred zmrzaljo v zamrzovalniku, kar zmanjšuje živilske odpadke.
Velika vakuumska komora za hrano in tekočine.
Strokovno in zato učinkovito.
Narejen za vakuumiranje vrečk do 30 cm širine in 33 cm dolžine.
Za dodaten okus vaši hrani.
Barva Siva
Teža 14,78 kg
Dimenzije (V x Š x G) 27 x 37 x 40 cm
Moč 350 W
Material Nerjaveče jeklo
LED zaslon Da
Možnost ločenega vakuuma in tesnjenja Da
Dvojno tesnjenje Da
Delovni tlak -1 bar
Funkcija mariniranja Da
Funkcija takojšnjega tesnjenja Da
Samodejno tesnjenje Da
Ročno tesnjenje Da