undefined

Zrak vsebuje kisik, ki povzroča oksidacijo vina in po določenem času zmanjša intenzivnost okusa. Z vakuumiranjem lahko slednje preprečite, tako da enostavno odstranite zrak iz steklenice. Če vino dodatno zaščitite pred svetlobo in hranite ohlajeno v hladilniku, bosta okus in aroma ohranjena še dlje. Dobre kapljice tako zagotovo ne boste zlili stran.

Primerno le za vakuumske naprave Solis.

2 zamaška za steklenice

Za uporabo z napravo za vakuumiranje.

Zapiranje vinskih steklenic

Za daljši užitek pri pitju.

Enostaven za uporabo

Zamašek namestite na odprtino steklenice. Nato cevko povežite na napravo za vakuumiranje in jo pritisnite z gumijastim koncem na sivi ventil zamaška.

Za večkratno uporabo

Cela steklenica vina se redko spije v enem večeru.

Enostavno čiščenje

Preprosta uporaba za veliko užitkov.

Vključuje komplet za povezovanje cevke

Cevko povežite na napravo za vakuumiranje in jo pritisnite z gumijastim koncem na sivi ventil zamaška. Zrak v steklenici se izsesa, kar ustvari vakuum.

SOLIS vakuumski vinski zamaški