Vse kategorije
Ekološko rumeno gorčično seme lahko mešamo z ostalimi semeni. Najbolje se poda k pečenemu krompirju, omakam in pomakam doda slastno pekoč priokus.
Čas namakanja: polnih 5 ur.
Čas kaljenja: 3 dni. Najprimernejša temperatura za kaljenje: 18-20°C.
Kalčke spirajte 2x dnevno.
Poreklo (Herkunft): označeno na embalaži.
Proizvodnjo kontrolira: označeno na embalaži.
Proizvajalec: Sonnentor GmbH, Avstrija.
Ekološko rumeno gorčično seme lahko mešamo z ostalimi semeni. Najbolje se poda k pečenemu krompirju, omakam in pomakam doda slastno pekoč priokus.
Čas namakanja: polnih 5 ur.
Čas kaljenja: 3 dni. Najprimernejša temperatura za kaljenje: 18-20°C.
Kalčke spirajte 2x dnevno.
Poreklo (Herkunft): označeno na embalaži.
Proizvodnjo kontrolira: označeno na embalaži.
Proizvajalec: Sonnentor GmbH, Avstrija.