Vse kategorije
Bio ajda v zrnju brez glutena se uporablja za peko in kuhanje. Z nje lahko spečete kruh ali jo uporabite kot prilogo. Pa dober tek!
Hranilna vrednost na 100g izdelka: energijska vrednost: 1488kJ/351 kcal; maščobe: 3,0g; od tega nenasičene maščobne kisline: 0,5g; oglikovi hidrati: 66,5g; od tega sladkor: 0,7g; prehranske vlaknine: 3,7g; beljakovine: 12,6g; sol: 0,01g.
Proizvodnjo kontrolira: DE-ÖKO-007. Kmetijstvo EU/izven EU.
Proizvajalec: Karl-Otto Werz Naturkornmühle GmbH & Co. KG, Stäffeleswiesen 28, 89522 Heidenheim an der Brenz, Nemčija. Država porekla: Nemčija.
Uporabno najmanj do: odtisnjeno na hrbtni strani embalaže.
Po odprtju hraniti v hladilniku in hitro porabiti.
Lastnosti:Bio ajda v zrnju brez glutena se uporablja za peko in kuhanje. Z nje lahko spečete kruh ali jo uporabite kot prilogo. Pa dober tek!
Hranilna vrednost na 100g izdelka: energijska vrednost: 1488kJ/351 kcal; maščobe: 3,0g; od tega nenasičene maščobne kisline: 0,5g; oglikovi hidrati: 66,5g; od tega sladkor: 0,7g; prehranske vlaknine: 3,7g; beljakovine: 12,6g; sol: 0,01g.
Proizvodnjo kontrolira: DE-ÖKO-007. Kmetijstvo EU/izven EU.
Proizvajalec: Karl-Otto Werz Naturkornmühle GmbH & Co. KG, Stäffeleswiesen 28, 89522 Heidenheim an der Brenz, Nemčija. Država porekla: Nemčija.
Uporabno najmanj do: odtisnjeno na hrbtni strani embalaže.
Po odprtju hraniti v hladilniku in hitro porabiti.
Lastnosti: