Vse kategorije
BIO rdeča kvinoja Davert je finega aromatičnega okusa, ki se še posebej obnese pri jedeh z orehi ali pri specialitetah s sirom.
Neto količina: 200 g.
Uporabno najmanj do: odtisnjeno na dnu embalaže.
Shranjevanje: Hraniti na suhem in zaščiteno pred toploto.
Proizvajalec: Davert GmbH, Zur Davert 7, 59387 Ascheberg, Nemčija.
Osnovni recept (100g kot priloga za 2 osebi): v posodi zavremo 2,5-kratno količino vode. Po želji dodamo malo soli. Dodamo rdečo kvinojo in pri zmerni temperaturi kuhamo 15-20 minut, dokler kvinoja ne vpije vso vodo. Občasno premešamo.
Proizvodnjo kontrolira: DE-ÖKO-001. Kmetijstvo izven EU.
Hranilna vrednost na 100g izdelka: energijska vrednost: 1692kJ/402kcal; maščobe: 7,6g; od tega nasičene maščobne kisline: 0,9g; ogljikovi hidrati: 66g; od tega sladkor: 7,4g; vlaknine: 10g; beljakovine: 12g, sol: 0,02g, magnezij: 184mg (49%*); železo: 4,0mg (27%)*; cink: 2,9mg (29%)*. *referenčne vrednosti hranil.
Lastnosti:BIO rdeča kvinoja Davert je finega aromatičnega okusa, ki se še posebej obnese pri jedeh z orehi ali pri specialitetah s sirom.
Neto količina: 200 g.
Uporabno najmanj do: odtisnjeno na dnu embalaže.
Shranjevanje: Hraniti na suhem in zaščiteno pred toploto.
Proizvajalec: Davert GmbH, Zur Davert 7, 59387 Ascheberg, Nemčija.
Osnovni recept (100g kot priloga za 2 osebi): v posodi zavremo 2,5-kratno količino vode. Po želji dodamo malo soli. Dodamo rdečo kvinojo in pri zmerni temperaturi kuhamo 15-20 minut, dokler kvinoja ne vpije vso vodo. Občasno premešamo.
Proizvodnjo kontrolira: DE-ÖKO-001. Kmetijstvo izven EU.
Hranilna vrednost na 100g izdelka: energijska vrednost: 1692kJ/402kcal; maščobe: 7,6g; od tega nasičene maščobne kisline: 0,9g; ogljikovi hidrati: 66g; od tega sladkor: 7,4g; vlaknine: 10g; beljakovine: 12g, sol: 0,02g, magnezij: 184mg (49%*); železo: 4,0mg (27%)*; cink: 2,9mg (29%)*. *referenčne vrednosti hranil.
Lastnosti: