Vse kategorije
BIO fižol Davert Pinto je idealen kot priloga k jedem iz koruze in riža, za mehiške enolončnice, predjedi in razne začinjene juhe.
Neto količina: 500 g.
Uporabno najmanj do: odtisnjeno na stranskem delu embalaže.
Priprava: Fižol namakamo v vodi 12 ur. Nato kuhamo v čisti vodi pribl. 50-60 minut. Solimo šele ob koncu kuhanja.
Proizvajalec: Davert GmbH, Zur Davert 7, 59387 Ascheberg, Nemčija.
Proizvodnjo kontrolira: DE-ÖKO-001. Kmetijstvo Kitajske.
Hranilna vrednost na 100g: energijska vrednost: 1274kJ/303kcal; maščobe: 2,1g; od tega nasičene maščobne kisline: 0,3g; ogljikovi hidrati: 42g; od tega sladkor: 3,3g; vlaknine: 22g; beljakovine: 18g; sol: < 0,01g.
Lastnosti:BIO fižol Davert Pinto je idealen kot priloga k jedem iz koruze in riža, za mehiške enolončnice, predjedi in razne začinjene juhe.
Neto količina: 500 g.
Uporabno najmanj do: odtisnjeno na stranskem delu embalaže.
Priprava: Fižol namakamo v vodi 12 ur. Nato kuhamo v čisti vodi pribl. 50-60 minut. Solimo šele ob koncu kuhanja.
Proizvajalec: Davert GmbH, Zur Davert 7, 59387 Ascheberg, Nemčija.
Proizvodnjo kontrolira: DE-ÖKO-001. Kmetijstvo Kitajske.
Hranilna vrednost na 100g: energijska vrednost: 1274kJ/303kcal; maščobe: 2,1g; od tega nasičene maščobne kisline: 0,3g; ogljikovi hidrati: 42g; od tega sladkor: 3,3g; vlaknine: 22g; beljakovine: 18g; sol: < 0,01g.
Lastnosti: