Vse kategorije
BIO rdeč fižol Kidney Davert je ekološki fižil z izjemno trdno konsistenco in je primeren za različne čili omake, enolončnice in solate.
Neto količina: 500 g.
Uporabno najmanj do: odtisnjeno na strani embalaže.
Proizvajalec: Davert GmbH, Zur Davert 7, 59387 Ascheberg, Nemčija.
Priprava (kot priloga za 2 osebi): 100g kidney fižola 12 ur pred kuhanjem namočimo. Nato kuhamo v sveži vodi 60-90 minut. Solimo šele ob koncu kuhanja.
Proizvodnjo kontrolira: DE-ÖKO-001. Kmetijstvo Kitajske.
Hranilna vrednost na 100g izdelka: energijsa vrednost: 1340kJ/318kcal; maščobe: 1,5g; od tega nasičene maščobne kisline: 0,2g; ogljikovi hidrati: 40g; od tega sladkor: 1,2g; vlaknine: 23g; beljakovine: 24g; sol: <0,01g.
Lastnosti:BIO rdeč fižol Kidney Davert je ekološki fižil z izjemno trdno konsistenco in je primeren za različne čili omake, enolončnice in solate.
Neto količina: 500 g.
Uporabno najmanj do: odtisnjeno na strani embalaže.
Proizvajalec: Davert GmbH, Zur Davert 7, 59387 Ascheberg, Nemčija.
Priprava (kot priloga za 2 osebi): 100g kidney fižola 12 ur pred kuhanjem namočimo. Nato kuhamo v sveži vodi 60-90 minut. Solimo šele ob koncu kuhanja.
Proizvodnjo kontrolira: DE-ÖKO-001. Kmetijstvo Kitajske.
Hranilna vrednost na 100g izdelka: energijsa vrednost: 1340kJ/318kcal; maščobe: 1,5g; od tega nasičene maščobne kisline: 0,2g; ogljikovi hidrati: 40g; od tega sladkor: 1,2g; vlaknine: 23g; beljakovine: 24g; sol: <0,01g.
Lastnosti: