Vse kategorije
BIO čičerika Davert. Čičerika je orientalski užitek, ki se lahko uporablja kot priloga, kaša ali v solati. Predelana čičerika v moko je osnova za falafle.
Uporabno najmanj do: odtisnjeno na strani embalaže.
Proizvajalec: Davert GmbH, Zur Davert 7, 59387 Ascheberg, Nemčija.
Priprava: Čičeriko namočimo za pribl. 12 ur, nato v sveži vodi kuhajte 60-90min. Šele proti koncu posolimo.
Proizvodnjo kontrolira: DE-ÖKO-001. Kmetijstvo Turčije.
Hranilna vrednost na 100g izdelka: energijska vrednost:1297kJ/310kcal; maščobe:5,9g; od tega nasičene maščobne kisline: 1,1g; ogljikovi hidrati: 44,3g; od tega sladkor:2,4g; vlaknine: 15,5g; beljakovine:18,6g; sol: 0,06g.
Lastnosti:BIO čičerika Davert. Čičerika je orientalski užitek, ki se lahko uporablja kot priloga, kaša ali v solati. Predelana čičerika v moko je osnova za falafle.
Uporabno najmanj do: odtisnjeno na strani embalaže.
Proizvajalec: Davert GmbH, Zur Davert 7, 59387 Ascheberg, Nemčija.
Priprava: Čičeriko namočimo za pribl. 12 ur, nato v sveži vodi kuhajte 60-90min. Šele proti koncu posolimo.
Proizvodnjo kontrolira: DE-ÖKO-001. Kmetijstvo Turčije.
Hranilna vrednost na 100g izdelka: energijska vrednost:1297kJ/310kcal; maščobe:5,9g; od tega nasičene maščobne kisline: 1,1g; ogljikovi hidrati: 44,3g; od tega sladkor:2,4g; vlaknine: 15,5g; beljakovine:18,6g; sol: 0,06g.
Lastnosti: