Vse kategorije
BIO rdeča leča Davert je veganska leča in je po krajšem kuhanju mehka kremastega okusa. Pogosto se uporablja kot tradicionalna jed v Indijski kuhinji!
Neto količina: 500 g.
Uporabno najmanj do: odtisnjeno na strani embalaže.
Proizvajalec: Davert GmbH, Zur Davert 7, 59387 Ascheberg, Nemčija.
Osnovni recept (kot priloga za 2 osebi): 150g rdeče leče kuhamo v dvojni količini vode približno 10-15 minut. Šele na koncu kuhanja solimo.
Proizvodnjo kontrolira: DE-ÖKO-001. Kmetijstvo Turčije.
Hranilna vrednost na 100g izdelka: energijska vrednost: 1471kJ/348kcal; maščobe: 1,5g; od tega nasičene maščobne kisline: 0,2g; ogljikovi hidrati: 51,6g; od tega sladkor: 1,7g; vlaknine: 12,1g; beljakovine: 25,9g, sol: <0,01g.
Lastnosti:BIO rdeča leča Davert je veganska leča in je po krajšem kuhanju mehka kremastega okusa. Pogosto se uporablja kot tradicionalna jed v Indijski kuhinji!
Neto količina: 500 g.
Uporabno najmanj do: odtisnjeno na strani embalaže.
Proizvajalec: Davert GmbH, Zur Davert 7, 59387 Ascheberg, Nemčija.
Osnovni recept (kot priloga za 2 osebi): 150g rdeče leče kuhamo v dvojni količini vode približno 10-15 minut. Šele na koncu kuhanja solimo.
Proizvodnjo kontrolira: DE-ÖKO-001. Kmetijstvo Turčije.
Hranilna vrednost na 100g izdelka: energijska vrednost: 1471kJ/348kcal; maščobe: 1,5g; od tega nasičene maščobne kisline: 0,2g; ogljikovi hidrati: 51,6g; od tega sladkor: 1,7g; vlaknine: 12,1g; beljakovine: 25,9g, sol: <0,01g.
Lastnosti: