Vse kategorije

Bistro vino z jantarno barvo. Goste teksture, ki se počasi suče v kozarcu.
Poudarjena cvetica spomni na jabolčne, kakijeve in ananasove krhlje. Sledijo note suhih mareilc in datljev. Kandiran ingver in limonina lupina se prepletajo z gozdnim medom in vonjavami grozdja. V zaključku zaznamo tudi sladki koren in suha mediteranska zeli&scaron ča.
Vino je mehkobno, z dobro vgrajenimi alkoholi. Svežina izraža mineralnost vina, ki se prepleta z zaznavami tanina. Vino intenzivnega okusa in polnega telesa, z elegantnim, obstojnim pookusom, v katerem se odsevajo zaznave presu&scaron enega in kandiranega sadja, sladkega korena, obenem pa tudi zaznave črnega čaja.
Vino za spremljavo različnim ragujem in testeninam, ali njokom. Lahko ga postrežemo tudi ob sočnih ribjih jedeh, ali pa ob svinjskem kotletu.
Priporočena temperatura serviranja: 11 &ndash 13 ° C
Potencial staranja: 5 &ndash 7 let
Sorta: 100 % rebula
Vinifikacija: Ročna trgatev, spontana fermentacija z lastnimi kvasovkami z zorenjem v rabljenih hrastovih in akacijevih sodih z dobrim deležem celih grozdnih jagod.
Minister za zdravje opozarja:Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!
Bistro vino z jantarno barvo. Goste teksture, ki se počasi suče v kozarcu.
Poudarjena cvetica spomni na jabolčne, kakijeve in ananasove krhlje. Sledijo note suhih mareilc in datljev. Kandiran ingver in limonina lupina se prepletajo z gozdnim medom in vonjavami grozdja. V zaključku zaznamo tudi sladki koren in suha mediteranska zeli&scaron ča.
Vino je mehkobno, z dobro vgrajenimi alkoholi. Svežina izraža mineralnost vina, ki se prepleta z zaznavami tanina. Vino intenzivnega okusa in polnega telesa, z elegantnim, obstojnim pookusom, v katerem se odsevajo zaznave presu&scaron enega in kandiranega sadja, sladkega korena, obenem pa tudi zaznave črnega čaja.
Vino za spremljavo različnim ragujem in testeninam, ali njokom. Lahko ga postrežemo tudi ob sočnih ribjih jedeh, ali pa ob svinjskem kotletu.
Priporočena temperatura serviranja: 11 &ndash 13 ° C
Potencial staranja: 5 &ndash 7 let
Sorta: 100 % rebula
Vinifikacija: Ročna trgatev, spontana fermentacija z lastnimi kvasovkami z zorenjem v rabljenih hrastovih in akacijevih sodih z dobrim deležem celih grozdnih jagod.
Minister za zdravje opozarja:Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!