Vse kategorije

Videz: Peneče vino je svetlo limonaste barve z finim mousseom.
Vonj: Arome svežih fig in ore&scaron čkov so dvignjene, z notami zeli&scaron č in hru&scaron k v ozadju.
Okus: Vino je ekstra suho z živahno kislino ter okusom fige in rumene hru&scaron ke.
Zaključek: Vino je fermentirano pri temperaturi 15 do 17 ° C, nato pa starano v kleti najmanj 9 mesecev. Dodan je odmerek ekspedicijskega likerja, ki določi vsebnost preostalega sladkorja v Cavi kot Brut.
Minister za zdravje opozarja:Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!
Videz: Peneče vino je svetlo limonaste barve z finim mousseom.
Vonj: Arome svežih fig in ore&scaron čkov so dvignjene, z notami zeli&scaron č in hru&scaron k v ozadju.
Okus: Vino je ekstra suho z živahno kislino ter okusom fige in rumene hru&scaron ke.
Zaključek: Vino je fermentirano pri temperaturi 15 do 17 ° C, nato pa starano v kleti najmanj 9 mesecev. Dodan je odmerek ekspedicijskega likerja, ki določi vsebnost preostalega sladkorja v Cavi kot Brut.
Minister za zdravje opozarja:Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!