Glavno vlogo prepuščajo naravi. Skušajo jo čim bolje razumeti v vinogradu in kleti ter tako pridelati najboljše vino, ki naj odraža značilnosti oziroma karakter terena in podnebnih pogojev (terroir) ter sort, iz katerih je pridelano.
Način pridelave: klasična metoda
Sortni sestav: modri pinot (75–85 %) za karakter in aromatičnost, rebula (15–25%) za eleganco in svežino
Zorenje penine na kvasovkah: najmanj 24 mesecev
Nepovreti sladkor: brut (suho) 6–7 g/l
Skupne kisline: 6,0 g/l
Lastnosti: - Država: Slovenija
 - Letnik: NV / Ne-letniški
 - Regija: Goriška Brda
 - Sorta: Zvrst
 - Stil: Bogato Rose
 - Stopnja sladkorja: suho
 - Litraža: 0,75 L
 - Vsebnost alkohola: 12 %
 
Minister za zdravje opozarja:Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!