Vse kategorije
Zelo kakovostno prehransko dopolnilo G&G CAL-M kompleks je edinstvena kombinacija mineralov kalcija in magnezija z naravnim ekološkim jabolčnim kisom v prahu.
Kaj je CAL-M? Posebnost te formule je, da ob stiku s tekočino ocetna kislina iz jabolčnega kisa v prahu reagira z mineraloma in tvori mineralni soli, kalcijev acetat in magnezijev acetat.
Mineralne soli, kot sta kalcijev acetat in magnezijev acetat, so organske oblike mineralov. V primeru izdelka CAL-M nastanejo v naravni reakciji med minerali in ocetno kislino iz jabolčnega kisa, ko se prah raztopi v tekočini. Acetati so spojine, ki so telesu dobro poznane, saj sodelujejo v številnih naravnih presnovnih poteh.
Jabolčni kis je naraven izdelek, pridobljen s tradicionalno fermentacijo ekoloških jabolk. Med tem postopkom nastane ocetna kislina, ki daje kisu značilen oster okus in aromo. V kulinariki je cenjen kot vsestranski dodatek, ki obogati okus številnih jedi in pijač.
Navodila za uporabo: 3 kapsule na dan. Priporočeno z obrokom.
Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega pri črtni kodi.
Vsebina: 120 kapsul
Povprečna vsebnost 1 kapsule | PDV% | |
---|---|---|
CAL-M kompleks vsebuje: kalcijev glukonat, | ||
CAL-M | 250 mg | – |
Rastlinska kapsula (HPMC) | 100 mg | – |
PDV - priporočen dnevni vnos HPMC - hidroksipropilmetil celuloza |
Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Zelo kakovostno prehransko dopolnilo G&G CAL-M kompleks je edinstvena kombinacija mineralov kalcija in magnezija z naravnim ekološkim jabolčnim kisom v prahu.
Kaj je CAL-M? Posebnost te formule je, da ob stiku s tekočino ocetna kislina iz jabolčnega kisa v prahu reagira z mineraloma in tvori mineralni soli, kalcijev acetat in magnezijev acetat.
Mineralne soli, kot sta kalcijev acetat in magnezijev acetat, so organske oblike mineralov. V primeru izdelka CAL-M nastanejo v naravni reakciji med minerali in ocetno kislino iz jabolčnega kisa, ko se prah raztopi v tekočini. Acetati so spojine, ki so telesu dobro poznane, saj sodelujejo v številnih naravnih presnovnih poteh.
Jabolčni kis je naraven izdelek, pridobljen s tradicionalno fermentacijo ekoloških jabolk. Med tem postopkom nastane ocetna kislina, ki daje kisu značilen oster okus in aromo. V kulinariki je cenjen kot vsestranski dodatek, ki obogati okus številnih jedi in pijač.
Navodila za uporabo: 3 kapsule na dan. Priporočeno z obrokom.
Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega pri črtni kodi.
Vsebina: 120 kapsul
Povprečna vsebnost 1 kapsule | PDV% | |
---|---|---|
CAL-M kompleks vsebuje: kalcijev glukonat, | ||
CAL-M | 250 mg | – |
Rastlinska kapsula (HPMC) | 100 mg | – |
PDV - priporočen dnevni vnos HPMC - hidroksipropilmetil celuloza |
Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!