Vse kategorije
Idealna temperatura kuhanja
Od govedine, teletine in jagnjetine do svinjine in perutnine je doseganje popolne temperature brez napora, zahvaljujoč lahko berljivim ilustracijami. Termometer lahko celo pustite v mesu ves čas kuhanja.
Natančni odčitki
Termometer natančno meri temperaturo sredice mesa, ki sega od 10°C do 110°C.
Varno v pečici
Termometer je odporen na vročino do 250°C in primeren za uporabo v pečici.
Enostaven za uporabo
Trn s senzorjem se enostavno vstavi v sredino mesa in ponuja hiter in natančen prikaz stanja pečenja.
Idealna temperatura kuhanja
Od govedine, teletine in jagnjetine do svinjine in perutnine je doseganje popolne temperature brez napora, zahvaljujoč lahko berljivim ilustracijami. Termometer lahko celo pustite v mesu ves čas kuhanja.
Natančni odčitki
Termometer natančno meri temperaturo sredice mesa, ki sega od 10°C do 110°C.
Varno v pečici
Termometer je odporen na vročino do 250°C in primeren za uporabo v pečici.
Enostaven za uporabo
Trn s senzorjem se enostavno vstavi v sredino mesa in ponuja hiter in natančen prikaz stanja pečenja.