Vse kategorije

Me&scaron anica grozdja: 85 % Cabernet Sauvignon 15 % Cabernet Franc
Pridelek: Pričetek trgatve je bil tretji teden septembra, 2 do 3 tedne pozneje kot prej&scaron nja leta, predvsem zaradi nizkih temperatur spomladi, ki so povzročile zamudo pri razvoju grozdja. Trgatev se je končala v drugi polovici oktobra, s popolnoma zrelimi plodovi, odličnim razvojem polifenolov, uravnoteženostjo sladkorja in vsebnostjo alkohola.
Pridelava vina: Primarna fermentacija je potekala v kadeh iz nerjavečega jekla z nadzorovano temperaturo pri temperaturi 30-31 ° C. Maceracija kožic je trajala 15 dni za cabernet sauvignon in cabernet franc, s kombinacijo prečrpavanja in odcejanja. V jeklenih kadeh je potekala tudi jabolčno-mlečna ali sekundarna fermentacija.
Staranje: Vino je 24 mesecev zorelo v sodih iz francoskega hrasta in &scaron e nekaj mesecev v steklenici, preden je bilo dano na trg.
Minister za zdravje opozarja:Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!
Me&scaron anica grozdja: 85 % Cabernet Sauvignon 15 % Cabernet Franc
Pridelek: Pričetek trgatve je bil tretji teden septembra, 2 do 3 tedne pozneje kot prej&scaron nja leta, predvsem zaradi nizkih temperatur spomladi, ki so povzročile zamudo pri razvoju grozdja. Trgatev se je končala v drugi polovici oktobra, s popolnoma zrelimi plodovi, odličnim razvojem polifenolov, uravnoteženostjo sladkorja in vsebnostjo alkohola.
Pridelava vina: Primarna fermentacija je potekala v kadeh iz nerjavečega jekla z nadzorovano temperaturo pri temperaturi 30-31 ° C. Maceracija kožic je trajala 15 dni za cabernet sauvignon in cabernet franc, s kombinacijo prečrpavanja in odcejanja. V jeklenih kadeh je potekala tudi jabolčno-mlečna ali sekundarna fermentacija.
Staranje: Vino je 24 mesecev zorelo v sodih iz francoskega hrasta in &scaron e nekaj mesecev v steklenici, preden je bilo dano na trg.
Minister za zdravje opozarja:Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!